Väg dig inte på måndag!

2015-05-04 8:37     3 Kommentarer    Kategori: Viktminskning

IMG_5743

Hur gör du med måndag?

Är en ny vecka lika med nya tag, nya utmaningar, nya mål? Är måndag en början på något nytt eller annorlunda?

Helgen drar ofta med sig lite oplanerade utsvävningar, iaf för många som kämpar med tex vikten. Det kan bli lite extra i form av mys, fika, vänner, efterrätter osv. Då blir måndag en dag som ska inspirera till att börja om, köra strikt och tänket ‘nu minsann ska jag…’. Jag tillhör denna beskrivning. Det är så inarbetat att på måndag då kör jag superstrikt igen.

Men är det fel? För vad är alternativet? Att fortsätta med ev. helgens utsvävningar? Bättre då att köra strikt från måndag MEN jag ser måndag som en positiv start på veckan, nästan lite ‘pusta ut’ och tillbaka till vardagen igen.

Jag önskar dig en positiv måndag utan depp och suck efter helgens eventuella utsvävningar, utan möjligheternas dag. OCH VÄG DIT ALDRIG PÅ MÅNDAG!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

 • Hejsan,
  Hittade din webbsida av en slump och hoppas hitta motivationen att ga tillbaka till LCHF igen. Lyckades ga ner 15 kg med hjälp av Kostdoktorn för ett antal år sedan men “ramlade av vagnen” och alla gamla extra kilon (och några nya) hittade mig igen…
  Fyllde nyss 53 och vet att kilona sitter hårdare ju äldre man blir, speciellt som kvinna I övergångsåldern…Tänkte försöka kombinera LCHF med 16:8 och se om jag kan chocka systemet.
  Insåg återigen att jag inte ska ersatta kolhydraterna med protein utan med FETT…

  Tack för den påminnelsen!
  Bor utomlands sedan många år (26) och det är lite knepigt att hitta resurser och tips här i nordamerika. Tror jag kommer att använda din webbsida ganska ofta för recept och tips.
  Tack!

 • Tack för tipset! Just vägningen idag som jag sett så fram emot då det börjat så bra med två fina minus på rad, visade sig vara ett plus på 8 hekto och det sänker mig totalt. Får väga mig på fredagar istället. Det är nog bättre!

 • Har du sett namninsamlingen för TIM NOAKS? Din blogg kan kanske hjälpa till att sprida budskapet. Ha en bra dag!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »