Skippa sötsug och -40 kg är möjligt!

2014-08-19 11:31     Kommentera    Kategori: Viktminskning

Jag snubblade över mina bilder och tänkte att det kan alltid vara läge att inspireras lite!DSC09799

Här är jag för 8 år sedan *pekar ovan*…. 106kg!

Och nedan är i dagarna…

Jag har ju bantat hela mitt liv, iaf sedan jag var 12 då jag blev inskriven på viktväktarna. På viktväktarna har jag varit medlem från och till, ca 5 ggr med omstart varje år fram till för 8 år sedan. Då åt jag en pulverdiet efter åratal av dieter och metoder för att viktminska. Pulver funkade fint, jag minskade (äntligen) i vikt, åt inget och det var enkelt, livet var enkelt… Tills jag skulle börja äta vanligt igen. Även på strikt GI som jag då trodde var ett vinnande koncept så ökade jag stadigt 1kg i veckan – trots att jag undvek rent socker, läsk, godis och vitt mjöl.

Jag hittade LCHF och när jag väl vågade äta mig mätt på bra mat med en hel del fett så började jag lära mig hur min kropp fungerar och hur min kropp påverkas av det jag stoppade i munnen.

Sötsuget är ett helvete, helt enkelt. Får man bort den (för den som är känslig/sockerberoende) så följer det övriga bara med… Utan sötsug blir det inget småätande och framförallt inga godisstunder eller fikaursäkter. Det är så himla skönt att slippa.

Jag upplever ingen uppoffring, inte över huvudtaget. Är man inte sugen på sött så saknar man det inte. Precis som en rökare eller en icke-rökare. En icke-rökare blir ju inte sugen på att plötsligt ta en cigg, den gör ingen uppoffring.

Livet är underbart nu. Slippa sötsug är a och o för min del!

image(2)

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »