Från 106kg till 66kg – lite pepp!

2014-05-04 8:49     Kommentera    Kategori: Viktminskning

66kgJ

Jag får ofta frågor om lite mera före och efter bilder. Det finns en del om ämnet här. MEN jag har tyvärr inte så många tjockbilder på mig, ville ju ALDRIG vara med på bild! Och när jag väl hade någon (hemsk bild) i min hand så slängdes den omedelbums!

Men lite finns och lite inspiration hoppas jag det kan ge dig som också kämpar med vikten. Det går, det är inte alltid lätt (sällan lätt, för min del var det aldrig lätt) men det GÅR! Allt är möjligt. Det handlar inte om viljestyrka, disciplin eller karaktär. Det handlar om att kunna äta sig mätt och nöjd och få bort sötsuget. Att hitta nya vägar, nya lösningar och andra belöningar än mat. Att få bort sötsug och snaxsug och konstant öppnande av kyl och skafferi var det svåra för mig. Men när jag åt mat som inte påverkade min blodsockerkurva så kunde jag så småningom ändra mina invanda beteenden.

Hitta vägen! Den finns där, den ska bara kunna funka för dig. Bara du kan hitta din väg.

DSC09799

(2005) Före….

IMG_1274

Jag passar på och gör lite reklam för min LCHF forumskurs här också! Om du känner att du vill ha lite extra hjälp. pepp, support från mig så kanske LCHF forumet är något för dig.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »