Viktiga barn – KOKBOKEN

Beställ boken HÄR

Viktiga barn – KOKBOKEN passar alla familjer skulle vi vilja påstå! Framförallt om du har barn som har en förkärlek till socker, är sockerberoende, behöver ändra matvanor, lider av övervikt, har en diagnos eller ‘bara’ för att ge dig som förälder konkreta tips till ett hälsosamt vardagsliv för din familj.

Kokboken Viktiga barn innehåller massor av recept på näringsrika måltider för hela familjen, nyckeln till en hälsosam livsstil. Här får du tips på mättande mat som passar alla tillfällen: allt från vällagad vardagsmat, smaskiga frukostar och läcker eftermiddagsfika till storslagen festmat – för att inte tala om snacks till fredagsmyset och lördagsgodis.

Hållbar kost behöver med andra ord inte vara tråkig! I Viktiga barn hittar du mängder av härliga recept på såväl smoothies, energibars och chilicheese pops som våfflor, kanelbullar och köttbullar. God mat lagad från grunden med hänsyn till hela familjens långsiktiga välbefinnande.

Monique le Roux Svalberg, mångårig författare inom ämnet kost och hälsa (förskollärare, Montessoripedagog, förskolechef, NLP terapeut, Lic. kostrådgivare), har tillsammans med Anders le Roux Svalberg (Sociolog, matkreatör) skapat en inspirerande kokbok som kommer att underlätta en hälsosammare vardag för både dig och dina barn.

Beställ en signerad kopia av boken här

Save