Wow wow wow WOW!!! :)

2010-04-09 17:46     Kommentera    Kategori: Zumba

OCH vad jag har shoppat Zumba instruktörskläder!!!

Utbildningen var på Golds Gum, ett fräscht och nytt gym! Inskrivningen skedde först! Då fick alla en ‘goodie bag’ med dvd, kursmaterial, och lite olika smått o gott!
Sen körde vi ett Zumba pass med ledaren, Jenny Bostic!

Vi blandade både theori och praktiskt! Mycket svettigt blev det! Och många steg, kombinationer och armar! Hur skall jag komma ihåg allt?! Hej o hå! Men bara att öva öva öva!

Så himla färglada kläder, man blir ju verkligen glad! Och gissa om jag har handlat! 🙂 Knall rosa byxor, svarta byxor, gul topp, vit tröja med olika färger och en del till… plus väskan så klart!

Till lunch hade jag en laxwrap och ett kokt ägg, brukar inte behöva det men efter all den träningen så gick det åt. På em blev det lite nötter! Mums….

En helt underbar dag! Jag är rätt slut i fötterna och höfterna! Mycket sväng med höfterna! Nu är det högläge med fötterna, ett glas rött och en lugn afton! Vila och igång igen imorron bitti!

🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »