Marathon’ träning på LCHF¸ så klart!

2011-12-28 22:58     Kommentera    Kategori: Zumba


Kvällen JULKUL-Zumba var otroligt roligt! Total ös¸ energi och stämmning! Verklligen fantastiskt. Och så fina priser vi lottade ut till deltagarna! Många glada och nöjda på plats!

Ingången var upplyst med många marsaller och vi hade både levande ljus och skålar med nötter för alla som villa ha lite snax under vår mega Zumbapass!

På bilden ovan ser ni en del av priserna som var med ikväll… Och mera blir det: på Lördag!

På ZumbaKarlstad (fb) sidan så har det inkommit ett antal härliga kommentarer! Så kul och tack alla ni som var med och som gjorde kvällen till den super toppenkväll det var! TACK!

Här är vi¸ de glada instruktörerna! Vilken kväll…. 😀

Och här (pekar nedan) är alla glada vinnare ikväll… Det var massage (Suzi Picant): smycketn (Design Atenga): prylar (Dimoda): hårprodukter (för 900:- från Soda): parfymer och smink (Affection): gi knäckebröd (Nilssons ost): min bok och Zumba klippkort: kaffe och choklad (Kardemumma): presentkort (Ica Maxi)… på lördag blir det MER MER MER! 🙂

Självklart bjöds det på naturella nötter….

Nu blir det gott att sova! Ha en skön o drömmande nattsomn alla ni som är vakna! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »