Tre ägg, smör och salt. Perfect träningsmat!

2012-07-03 10:14     Kommentera    Kategori: Träningskost


Igår var jag på Crossfit i Karlstad. Ett tufft pass, som alltid går att skala ner till sin egen nivå men ändå ska vara en utmaning. Och det var det.
Jag har inte varit där på ett tag, och det känns!

På Crossfit Karlstad finns både kettlebells och crossfit pass (WOD – workout of the day). Jag föredrar CF, där änvänds oxå kettlebells men även andra redskap och utmaningen känns tuffare och passen hårdare. Jag tycker det är verkligen kul att lära mig nya redskap och sätt att utföra tex tyngdlyftningslyft.

Igår gjorde vi front squats tex.Pullupps är något jag måste skala ner för att klara av. Då har jag ett tjockt gummiband som jag fäster i stången och har min ena fot i, med hjälp av detta stöd så drar jag mig upp…Dagens WOD

I detta pass körde vi från början 2 övningar av varje, sedan ökar man med 1 vid nästa set, till 3 och 4 osv. Jag kom till 9 av varje övning på dessa 15 minuter.

Svettig, nöjd och törstig efter dagens pass!

När jag kom hem fick det bli en rejäl protein och fett bomb! 3 ägg, 75g smör och havssalt. (Det blev min middag oxå).

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »