Mata musklerna och inte fettdepåerna!

2016-09-06 11:39     Kommentera    Kategori: Träning

 

Intressanta inlägg av läkaren Ted Naiman via hans twitter konto. Vikten av att äta ren mat såsom kött, ägg och bra fett för att bygga muskler med näring! Undvika utfyllnadsmat  rika i kolhydrater som är fettinlagrande!

Ted Naiman är läkare och har stor intresse i optimal hälsa och träning. Han är även bassist i ett band och riktigt grym på frisbee!

Inne på hans hemsida så finns en hel mängd nyttigt att läsa! Bland annat om kolhydrater (nedan!), att äta kolhydrater är den nya rökningen!

Han förklarar vidare om att stora mängder protein är inte heller bra då det höjer blodsocker vilket utsöndrar insulin (det vi vill undvika) men viktigt att tänka på att proteiner är essentiella (vi behöver dessa för att överleva). Kolla in hans youtube film om träning!

Blir du också nyfiken på denna inspirerande person som har riktigt bra koll på läget om kroppen, näringslära och träning! Gå in på hans hemsida och ta chansen att lära dig massor!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »