Min joggutmaning! NU SÅ…

2014-05-20 13:21     Kommentera    Kategori: Löpning

Att jag gillar träning, det är ingen hemlighet. Att jag gillar springa/jogga/löpning – det är ett lögn. Jag (helt enkelt) hatar att löpträna. MEN nu vill jag utmana mig själv! Jag vill vara lite mera tidseffektiv (tar sån tid med pass på gymmet) och kunna ta ett enkelt pass hemifrån som träningsalternativ.

Ett danspass kan jag ge allt i 2 timmar utan problem, men ut o jogga har jag svårt med längre än 5 miner! DET ÄR SANT. Phuuu så jobbigt det kan vara. MEN nu ska jag öva på detta. För jag skulle vilja kunna springa och ta en tur bara så där. Jag började igår med en tur runt kvarteret. Det är knappt en km, tar 5 min och är en helt lagom start för min del. Jag använder mig av runkeeper så jag kan hålla koll på tid och distans.

Igår tog jag första rundan, kom på detta kl 22.30 så det var ju hyfsat sent, men kändes bra. Kände mig även peppad i morse före jobbet och tog runda nr 2! Förbättrade mig lite dessutom mot igår. Plötsligt känner jag mig väldigt motiverad.

På instagram använder jag #joggutmaning som hashtag om någon mera vill hänga på och utmana sig själva! Behöver inte vara jogging kan även vara ‘bara’ att komma igång och gå, få upp flåset.

Heja heja säger jag!

20140520-113635.jpg

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »