Smärtsamt men avklarat!

2012-01-31 22:09     Kommentera    Kategori: Crossfit


Jag känner att detta är grym träning! Det är tungt, det känns, det gör ont, det är underbart efterråt. Men allt hänger på en bra och peppande coach som stödjer och peppar gruppen till 1000! Utan det, hade jag gett upp!

Men jag är så imponerad och så super nöjd efter varenda pass! Att jag tränar så tungt – wow, blir ju förvånad själv!

Bor du i eller nära Karlstad så måste du bara testa ett intropass på Crossfit Karlstad!
(Jag har inget ekonomisk intresse att skriva om detta, men är så taggad själv och vill bara dela med mig av inspirationen jag upplever).VAD är Crossfit egentligen?

‘CrossFit är ständigt varierad träning som oftast sker under hög intensitet. Vi tränar funktionellt, vilket innebär att vi använder oss av stora muskelgrupper och av rörelser som du har användning för ditt vardagliga liv. Våra kroppar är egentligen byggda för att lyfta, bära, klättra, hoppa, krypa, dra oss fram etc. men tyvärr har idag många av oss idag ett stillasittande arbete, så det är lätt att glömma bort.
Inom CrossFit jobbar vi mycket med den egna kroppsvikten och övningar hämtade från bland annat tyngdlyftning och gymnastik är centrala i våra pass. Allt ifrån olympiska lyft till armhävningar, pullups, situps och ryska kettlebells ingår i vår träning för att nämna några saker. Reebok CrossFit Karlstad jobbar i små grupper med max 12 personer och våra träningspass är alltid instruktörsledda. Det gör att du som tränande får grundlig vägledning, stor uppmärksamhet och kan utvecklas i din träning.
Vi välkomnar alla som vill träna hos oss. Oavsett ålder och form, om du är elitidrottare eller glad motionär utan större erfarenhet från träning så kommer du ha ett stort utbyte av den träning som vi på Reebok CrossFit Karlstad utövar. Vi anpassar träningen efter dina förutsättningar och kan ‘skala ner? passen och övningarna. Med det menas att vi till exempel minskar viktbelastningen, antal repetitioner och varv en övning utförs. Träningen kommer alltså inte att skilja sig i slag mellan elit och nybörjare utan enbart i grad.
CrossFit kommer att förbättra din prestationsförmåga i vardagen. Träningen är utmanande och vi kommer att försöka få dig att utmana dig själv och hålla dig utanför din komfortzon. Vi kommer att ta dig till nivåer du inte trodde att du var kapabel att befinna dig på och över. Varmt välkommen!?
CrossfitKarlstad.se 02889

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »