CF – oftast över 90% av maxpuls? Intressant!

2012-03-16 20:10     Kommentera    Kategori: Crossfit


Eftermiddagens Crossfitpass var super! Vilken otrolig bra start på helgen.
Efter uppvärmningen så kände jag mig klar! Dax att gå hem? Nej? :)Sen körde vi igång. Det var verkligen peppande.
Vi jobbade i par, där vi tillsammans ska nå ett visst antal repetetioner, dvs:
100 Double-unders (dubbla hopprepshopp)80 Kettlebell snatch (enarmad lyft med kb)60 Boxhopp (hoppa jämnfota upp o ner på låda)50 Wallball Burpee (kastar en 3kg boll 3 m högt mot väggen och gör en squat samt en push upp på bollen – det är en)40 Chest to bar Pull-up (använde ringar och hoppade, jag kan inte pull-ups)30 Clean & Jerk (lyft med stång o vikter)20 Klapparmhävningar

Vi fick själva välja hur vi delade upp antal reps. Tex 10, 10, 10, osv eller 25 var… Så länge vi körde total antal i slutändan och hälften var.
Jag jobbade ihop med Malin, och vi kom otroligt bra överrens från första start! Under tiden den ena gjorde sina reps så fick den andra vila och peppa. Det gjorde vi bra!

Vi hade massor att prata om från LCHF, träning, jobb, barn och förskolor… Vi kom nästan inte därifrån för vi babblade så om allt.
Hon läser visst min blogg och var insatt i vem jag var – alltid en ‘udda’ känsla när andra ‘känner’ mig utan att jag känner de tillbaka. Men trevligt är det ju!

TACK Malin för ett kanonpass! Det är det som är såååå bra med Crossfit, alla pratar med och peppar varandra, verkligen family feeling. Aldrig varit med om något liknande innan!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »