Var med och vinn en Hackman Hard Face NOH

2013-07-03 12:47     20 Kommentarer    Kategori: Tips

Hard-Face_article_medium

En bra stekpanna är en bra stekpanna! Hackman är kända för sina köksprylor! Här kommer nu en tävling från Hackman där du har möjlighet ett vinna deras senaste stekpanna värd kr800:-

Det är deras senaste stekpanna: Hard Face NOH med den innovativa Non-Overheatable-teknologin är framför allt framtagen för att fungera optimalt på induktionshällar. Eftersom pannan inte kan överhettas har den en längre livslängd än normalt och den ger ett bättre stekresultat. Den är helt underbar!

Vill du ha möjlighet att vinna en Hard Face NOH stekpanna till ditt kök så kan du vara med och tävla!

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

20 Kommentarer + Kommentera

  • Steka i smör och kokosolja

  • Investera i en bra stekpanna (eller ännu bättre vinn en 😉 ) det tjänar man på i långa loppet. Att steka i smör ger den godaste smaken.

  • Mitt bästa stek tips är att använda mycket smör och att laga mat tillsammans-det blir så mycket godare då:))! En bra stekoanna gör det också lättare för barnen att lära sig laga mat:)

  • Åh vad jag vill vinna. Jag har länge gått och önskat mig en ny stekpanna då jag endast har en gammal begagnad här hemma, men jag har tyvärr inte haft råd att prioritera det här. Men en riktigt stor familj steker man en hel del mat…

  • Jag är fiskardotter och älskar fisk men det är lite lurigt att steka den eftersom filéerna lätt blir torra och trista.
    Fisken ska bara kokas eller stekas tills fiskköttet har stelnat och färgen har blivit ogenomskinlig. Ha svag eller medelhög värme på spisen och om du vill vara på den säkra sidan låter du den sjuda under lock i en liten mängd vätska eller en blandning av matolja och smör.

  • Ta fram köttet ur vakuumpaketet, skölj med kallt vatten och torka köttet
    med hushållspapper.
    Låt köttet ligga i rumstemperatur 1 en timma.
    Stekpannan skall vara mycket het, stek i smör eftersom det ger bäst smak.
    Stek köttet på ena sidan och titta så att en mörkbrun stekyta finns,
    därefter vänder du och steker andra sidan.
    Packa in köttet i bakplåtspapper och låt mogna en liten stund innan servering.

  • Viktigast är att ha en bra stekpanna som inte bränner fast maten(vilket våran gör) och att våga gå lös med kryddorna!

    (Gick inte att kommentera på inlägget vart tävlingen är)

  • ….är att ha fläkten på…

  • Mitt bästa stektips är att lyssna 😉 Jag steker oftast med smör och när smöret har tystnat och är så där härligt gyllenbrunt då är det dags att steka! Sen använd en digitaltermometer för att få rätt innertemperatur, tråkigaste är ju när kött, fisk och fågel får steka för länge!

  • Mitt bästa stektips är att satsa på primörerna – det blir alltid godast!

  • Mitt bästa stektips är SMÖR mycket smör och när jag skriver det så tänker jag på Meryl Streep i den underbara filmen Julie & Julia där hon spelar Julia Child (som skrev den första franska kokboken i USA). Tänker på scenen då hon har anlänt till Frankrike och känner doften av att allt har stekt i mycket smör och hur hon sniffar in den ljuva doften. Se filmen om du gillar mat och Meryl Streep 😀

  • Mitt bästa stektips är solklart; använd ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG hälsovådligt margarin, utan stek istället i ekologisk kokosolja så får du ett bra stekresultat med ett stabilt fett och framförallt massor med nyttigheter som bidrar till ökad hälsa!

  • Mitt bästa stektips är rikligt med smör/kokosolja, låg värme och lång stektid 🙂

  • Bästa sättet att få riktig smak på t.ex. kycklingfilé eller lax är detta: gör en egen blandning av lika delar ghee och kokosfett (ger en underbar, nötig smak) och bryn torra kryddor i matfettsbladningen lite innan du lägger i det som ska stekas.

  • Mitt bästa stektips är, för att få bra bacon:

    Lägg baconremsorna i en kall stekpanna.
    Slå på lite vatten, precis så det täcker bacon’et.
    Ställ pannan på plattan och vrid värmen till max.
    Låt vattnet koka bort, sänk värmen något, och fortsätt steka utan att vända på bacon’et tills det är knaprigt.

    Får till och med vårt tunna svenska bacon att kännas lite köttigare och se bra ut!
    Perfekt bacon varje gång!

  • Vilken härlig tävling!
    Mitt bästa tips är att när du steker lax, häll i grädde eller mjölk. Det blir genast saftigare 🙂 ha det gott

  • Mitt bästa tips är -Var modig våga krydda med sånt du inte testat förut 🙂

  • Mitt bästa stektips är att låta köttet vila i rumstemperatur på en skärbräda innan det läggs i stekpannan. Stek endast en gång per sida och sätt ingen kniv eller gaffel i det, då rinner köttsaften ut. hellre aningen för låg värme än för hög.

    kram
    kicki kronborg

  • Stek i en riktig gjutjärnspanna med mycket smör

  • mitt bästa stektips är att steka i MYCKET smör och kokosolja, blanda dom så blir det otroligt gott !

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »