Ohållbara mål en måndag?

2013-11-18 7:20     1 Kommentar    Kategori: Tips

IMG_9953

För många är måndag en dag med nya möjligheter, nya löften, nya utmaningar och kanske gamla vanor! Jag vet inte hur många gånger jag har börjat ett nytt liv på måndag, för att den återgår till mitt gamla liv, senare samma måndag! Idag slipper jag det tänket, och det är en befrielse. Varje måndag i många år skulle jag börja mitt hälsosamma liv, jag skulle börja gå ner i vikt, börja träna mera, börja, börja, börja… Det funkade dåligt!

Nu när min måndag börjar jag så njuter jag här och nu! Jag misshandlar inte min kropp och mitt psyke med ohållbara utmaningar och löften. Jag väljer att må bra, idag, varje dag och absolut varje måndag.

Ha nu en toppen måndag och en super vecka! Njut – hela tiden och gör medvetna val – Moniques dagens tips! Kärlek till er <3

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Väldigt bra uttryckt! Jag säger ofta så till vänner, bekanta och kollegor. Och särskilt nu, när det snart är december, och många säger att de ska “äta som faan” i december och sedan “ta tag i det igen” efter nyår. Det är så obeskrivligt skönt att leva ett balanserat liv, och ha ett sunt beteendeåret runt – Då slipper man ta tag i sig själv, ha ångest, grubbla över vikt och mat och förebrå sig själv. Nu äter visserligen inte jag LCHF, utan kör naturlig normalkost (inga light/lågfettprodukter, så ren mat som möjligt, mestadels hemlagat) med periodisk fasta, men det beror på att det fungerar för mig.

    Den kortvariga “glädjen” (sockerchocken) som följer på ett frosseri borde inte få kallas att UNNA SIG. Känslan av misslyckande och deppighet efteråt är absolut inte värt det.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »