Nu blir det (LCHF) fredagsmys

2013-05-24 12:37     3 Kommentarer    Kategori: Tips

Det här har jag skrivit om förut, men det är för gott att bara skriva om det en gång för evigheter sedan!

Vit Caprin är en getost¸ den gör sig riktig bra som ostchips! Den blir både krispig och knaprig och smakar gott! Alltid en hit när jag gör detta!

Skär skivor av osten med osthyvel¸ vik dessa dubbelt och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Gratinera i ugn 200 tills krispiga, håll koll men ta inte ut för tidigt.

Blanda ihop smetana med goa kryddor, svartpeppar, salt och dill, eller med pressad vitlök! Mums!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Vad ska smetanan vara till,,,dipp?

  • Monique, var köper du vit caprin, tänkte för nästa besök i hemlandskapet.

  • Ser smaskigt ut! Detta ska testas ikväll på familjen 🙂 Kommer man få veta vad du upplevt för positivt/negativt med PF? Är sååå nyfiken på resultatet 🙂 kram!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna en kommentar tillHelena

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »