Nu blir det (LCHF) fredagsmys
Det här har jag skrivit om förut, men det är för gott att bara skriva om det en gång för evigheter sedan!
Vit Caprin är en getost¸ den gör sig riktig bra som ostchips! Den blir både krispig och knaprig och smakar gott! Alltid en hit när jag gör detta!
Skär skivor av osten med osthyvel¸ vik dessa dubbelt och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Gratinera i ugn 200 tills krispiga, håll koll men ta inte ut för tidigt.
Blanda ihop smetana med goa kryddor, svartpeppar, salt och dill, eller med pressad vitlök! Mums!
Vad ska smetanan vara till,,,dipp?
Monique, var köper du vit caprin, tänkte för nästa besök i hemlandskapet.
Ser smaskigt ut! Detta ska testas ikväll på familjen 🙂 Kommer man få veta vad du upplevt för positivt/negativt med PF? Är sååå nyfiken på resultatet 🙂 kram!