Min nyårssuppé :)
Min afton var riktig fin och allt var jättegott!
Det började med Champagne och 2 olika ostchips¸ den ena på västerbottenost och den andra på vit caprin.
Vi gjorde förrätten som var riktig god. Avokado¸ tomat¸ gurka som låg i en dressing¸ sedan färska räkor¸ löjrom¸ hemgjord majonnäs (den var riktigt god)¸ e2n smörstekta pilgrimsmusslor och några frön granatäpple…
Till huvudrätten var det ugnsbakad oxfilé med vitlök- och persiljesmör¸ till detta hade V?RDEN gjort en potatisgratäng och jag hade gjort en rättikagratäng… Då kunde alla ta precis den varianten som de ville 🙂
Dukninga var så festlig och vinet underbart gott¸ en stor favorit¸ Allesverloeren…
Efterrätten var en LCHF chokladkladdkaka som var jätte jättegod! Jag måste få receptet och skriva om den här! För den var kanon! Vispadgrädde och hallon till…
Senare på kvällen¸ eller mera under tidig morgontimmar så var det baconlindade bönknyten och 80% choklad… (inte ihop alltså 🙂
Jag tog 2 bitar choklad och några baconknyten! Det blev mest rödvin och ett par glas champagne…
Hel nöjd med allt och uppskattar allas engagemang i kosten¸ och att göra den LCHF oxå! Ni är bara så bästa! Tack vänner för en kanonkväll. God fortsättning på 2011!