LCHF pizza night
Denna pizza gjorde jag för vänner och familj! ALLA (även ej lcha’fare) tyckte den var grymt god!
Pizzabotten (från min bok)
2 dl riven ost
2 ägg
(Denna mängde räknas per portion ungefär).
In i ugnen i ca 20 min, så att botten blir krispig. På med lite tomatpuré och sedan topping.
Min topping:
Färska tomater
Färska champinjoner
Paprika
Stekt krispiga baconbitar
Skinka
Feta ost
Röd lök
Ost
Sen i ugnen i ca 20 min till. Därefter hade jag på ruccola och avokado! MUMMA!
Gud ser god ut!
Min blev en omelettbotten, när hela pizzan var klar? Tog ut den när den var lite gyllenbrun (ca 15 min), var det för tidigt? Den verkade krispig då. Kanske skulle väntat tills botten svalnat helt innan toppingen läggs på?
Är din gjord i varmluftsugn?
Åh den är grym den pizzan – mina tonåringar vill inte ha ‘vanlig’ pizza längre! 🙂