Kålrotsspaghetti – Perfekt!
Igår hittade jag Coops kålrotsspaghetti. Spännande tänkte jag o roligt med alternatv.
Jag gjorde en variant av carbonara till (med lök o svamp) o mycket parmesan på toppen.
Kålroten ska kokas i någon minut bara, därefterblandade jag ihop såsen med kålroten. Supergott tyckte vi här hemma. Och nej det är inte så likt pasta men ett jättebra tillbehör i en traditionell form…
så gott jag testade rödbetsspagettin men åt den raw med hemlagad nöt/baslikapesto och smulad får ost och kikärtor – så himla gott.
Jag brukar göra zoodles (zucchininudelband) hemma jämt med en zoodelskärare och zoodlar det mesta så skönt nu kan man äntligen köpa lite god och nyttig “fast food” –
Himla bra tycker jag!
Har nu lust kolla gärna in hos mig på nouw jag driver en clean eatingblogg – massa nyttiga och smarriga recept och tips på hälsosam viktnedgång om så behövs. :)))
Kramis Gabrielle
http:// nouw.com/ sizezero
Hittade också den och provade till vanlig köttfärssås- Håller med om att det inte var pastalikt, men gott!. Däremot höll det sig inte fräscht så länge i påden, hade köpt rödbetor också som jag skulle använda, men dom hade möglat inom ett par dagar, fast påsen var försluten i svalen. Köpte också mixen som var god tillsammans med bönor i en sallad 🙂