Hur är det med mina värden? LCHF – blodfetter¸ kolesterol…

2011-03-03 10:51     Kommentera    Kategori: Tips

Jag har ju nämnt detta tidigare¸ ursäkta för viss risk av upprepning 🙂 … MEN nu är det MÅNGA som undrar¸ så klart!

Ganska nyligen var jag och tog mina värden – i samband med en läkarundersökning. Jag var inte ett dugg orolig eller änslig men av intresse ville jag ändå kolla mina värden. Jag vet hur bra jag mår¸ (toppen)! Så jag kan ju omöjligen ha dåliga värden¸ eller?

Skall även tillägga att man kan ‘må toppen’ och ändå ha dåliga värden¸ antar jag!?? Gång på gång får jag höra många som äter mycket skräpmat (gör egen bedömning av det innebär) som säger sig må bra. Hmm…

Resultat på mina prover:

Svaret från läkaren:
?Angående dina prover. Dessa var alla utmärkta! Inflammationsvärdet mätt som CRP var utmärkt lågt på 1. Dessutom hade du eventuellt de finaste blodfetter jag sett¸ mätt som apokvot. Den hamnar på väldigt låga 0.27. Grattis!?

FETT är INTE farligt! Fett är ju essentiell likaså protein. Det är inte kolhydrater. Bara detta faktum borde få många att fundera.

Det finns mängder med modern forskning på ämnet och allt visar tydligt att fett inte är farligt. På läkaren Andreas Eenfeldts hemsida¸ kostdoktorn.se¸ kan du läsa massor om forskning och om kost som får oss att må bra¸ vara friska och leva hälsosamma.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »