En lååååång dag men vill ni veta hur rolig den var?

2010-09-11 23:14     Kommentera    Kategori: Tips

Dagens aktivitet började med att ‘väskbäraren’ på hotellet öppnade min taxi dörr åt mig och jag klev in! Kände mig som Julia Roberts i ‘Pretty Woman’ – vilken service det är här!

Efter 15min bilfärd var jag framme vid det exklusiva gymmet ‘Holmes Place’ – vilket ställe! *gapade stort*!

Upprop, theorilektion och ombyte! Här skulle det Zumbas i bassäng! OCH vilken instruktör- förutom ren ögongodis!!!! så var han fantastisk i sina rörelser! Poolen var oxå snygg!

Det är mycket kring AquaZumba – inte så som ‘landZumba’, mycket mera kring säkerhet och sjukdomar! Vatten är inte att leka med! Bra lektioner idag!

Luften jättevarm vid poolen och vattnet tyvärr lite för kallt, så vi frös mellan hoppen – men det fick det vara värt! Skönt med varm dusch sedan!

Mera teori, lunch och ännu mera teori! Sedan blev det ett ‘land Zumbapass’ – tycker ni som brukar gå på mina pass att jag har högt tempo och mycket energi – då var det här något helt annat! Wow – prata om energi! Helt otroligt! Vilket pass, går knappt att beskriva! Tempo är bara förnamnet! Helt döööööd efterråt, men kul som bara den! Efter det var det bara att byta om till badkläder igen och köra nästa AquaZumba som var sååååå kul! Slutade med jätte vattenkrig, lol! Vilken stämmning – Aqua Zumba Party!!!! Så skall det vara! 😀

Lite dator tid, hanns inte med förrän nu! Lite handikappad utan ‘fri’ tillgång till nätet! Men nu blev det iaf lite rapport från dagens underbara Zumba utbildning!

Imorgon blir det Taxi igen till ett spa! Där skall det Zumbas mera inom flamenco, belly dance och lite annat! Nu blir det natta och sov gott alla! 🙂

Kramizzzar!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »