Bra hundmat! Spannmålsfritt!

2013-12-19 15:17     6 Kommentarer    Kategori: Tips

42745_orijenpuppy_2

Vår lilla valp ska bara ha det bästa och självklart spannmålsfritt! Jag har beställt Orijen puppy och även Taste of the Wild för att han ska må absolut bäst! Maten är inte billig men djuren blir snabbare mätta och mår prima både tänder, mage, päls och öron!

Zooplus har bra priser och gratis hemleverans om man beställer för över kr499:-!

 

IMG_1063

Jag har även köpt Vom (färskfoder) som finns nu i frysen. Måste bara vänja lilla magen med spannmålsfritt, för det hade han inte fått från uppfödaren. Tar ca 1 vecka att vänja en hund… Så vi är på väg. Och han är ett matvrak!!!

IMG_1077

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

6 Kommentarer + Kommentera

 • Jag vet ett foder som är riktigt bra, svenskproducerat, svensktillverkat och hon som gjort det bor i göteborg(även väldigt bra om man har frågor angående hundens välbefinnande) det e standart mild det är även billigt, och givetvis spannmålsfritt! 😀 Kan verkligen tipsa om det! Men annars kan man bara mejla till gg katt och hundaffär(är vän med dem så kan kolla med mig på facebook) Men dem är jättejättebra! 😀 Jag är helt frälst hos henne! 🙂

 • Hej ! Ser bra ut….. vi köper Eco dogfood färskmat till våra hundar de bara älskar det 🙂

  Söt liten hund du har, nu blir man lite sugen på en valp men vi har 3 hundar så det får räcka ett tag .Ha de gott .

 • Orijen är bra, det har jag till mina katter. Tänk på att Zooplus skickar varorna från Tyskland och det tar tid (ifall det är tomt i säcken och bråttom)! Jag har varit utan kattmat i 10 dagar nu för att leveransen fastnat på vägen. Katterna vill inte ha någon annan mat, så det är lite problematiskt!

 • Vår hund får Vom og Hundemat och ibland Mush ihop med Standardt. Har testat spannmålsfria torrfoder med de innehåller för mycket protein som ett resultat av större mängd köttmjöl (som de så fint kallar hög kötthalt). Köttmjöl är dock koncentrerat och inte likvärdigt färskt kött. Mig veterligen är det bara Magnusson som innehåller färskt kött men tyvärr också gluten. Så jag har valt Stanardt för mer normala värden och ris. Han äter dock inte bara torrfoder utan 50/50. Funkar bra, men färskfoder räcker bra om det finns bra ben.

  • Jag glömde förklara vad jag menar med “för mycket protein”. Onormalt mycket protein gör hunden lös i magen. Jag provade t.ex. Carnia Wolf och hans mage gick bananas över en längre tid än vad jag ansåg acceptabelt (den så kallade “omställningstiden”). Fick lämnat tillbaka mina påsar (köpte några på nedsatt pris) och läste sen på om köttmjöl vs. färskt kött.

   Han fick aldrig omställningsbesvär av byta till färskfoder men det är väl för att det är så pass naturligt och bra föda. Han fick ingen omställningsbesvär av Stadnardt heller men när jag introducerade Standardt var det ihop med färskfoder (50/50). Dock innehåller Standardt Normal inte onormalt mycket protein så det borde gått bra också, lite mer riskfyllt med Extra.

 • Grattis till lilla sötnosen!
  Vill bara tipsa om det här lufttorkade fodret som är ÄNNU bättre..! 😉
  http://www.ziwipeak.com/sv/
  /Bea

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »