Bluff företag – Light Ink AB

2014-10-27 19:03     Kommentera    Kategori: Tips

Blir så trött på dessa bluff-företag! Blev uppringt nyligen av Light Ink AB som sa att min kollega hade beställt färgpatroner (hon har nyligen slutat så hon fanns inte på plats), inte omöjligt då hon hade hand om beställningar förut. Så de skickade varorna, 4 färgpatroner FÖR HELA kr9000!!!! WHAT?

inkj

Imorgon ska jag ringa upp företaget och reda ut! Men vet av erfarenhet att det är inte helt lätt att dra sig ur detta! Suck… Men jag ger mig inte.

Kan varm rekommendera företaget ovan ‘Forenade bolag‘ som lyfter fram alla (många) bluff-företag som anmäls i Sverige. HUR kan dessa komma undan genom att lura folk så här? I Sverige där det inte ens går att fisa utan att skatteverket eller myndigheterna vet om det! HUR ÄR DET MÖJLIGT?

Sorry, inget med kost, hälsa eller barn att göra men vill givetvis sprida detta och om det kan hjälpa en företagare till så är det toppen!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »