Lite skönhetstips…

2013-01-11 17:19     7 Kommentarer    Kategori: Livet, Tips

20130111-081918.jpg

Nu har jag vågat mig ut, efter 3 veckor inomhus, innanför mina trygga väggar! Jag har varit ‘instängd’ en tid pga min (jobbiga) behandling för Aktinisk Keratos.  Men med lite bra smink på så vågar jag visa mig ute i folkvimmlet igen. Det känns skönt! Jag har ju lite att göra och handla.

Jag handlade bla mina två skönhetsprylar, en ny deo och ny maskara! Min maskara måste vara den som tål blött, värme (svettiga träningspass, då jag oftast inte tar av mig maskaran innan träningen) men ändå inte en maskara som måste tas bort med oljig ‘remover’.
Jag köper Lancome’s 38° maskara – den tas bort enkelt med en blöt bommulstuss som har varmt vatten (38°C) på… Enkelt, smidigt och skonsamt! Kanebo har också en sådan, likaså Clinique. Jag har testat alla men denna är min favorit! Lite skönhetstips så här inför helgen 🙂

20130111-081930.jpg

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

7 Kommentarer + Kommentera

 • Monique! Kan du tala om exakt vad den där favoritmascaran heter. Har försökt klicka hem, men kan inte hitta den. Tusen tack!

 • Härligt att du kommit dig ut igen! Kul stavning av det som för länge sen kallades “ögontusch”, jag har bara sett mascara. Bra tips också på vattenfasta, förutom det sistnämnda, det är lögn i h-vete att få bort med bara varmt vatten.

 • Hej!
  Använder du deodorant med aluminium? Jag försöker undvika aluminium men de deodoranterna funkar inte riktigt lika bra som de som innehåller aluminium. Synd! Jag hörde om en person som blev röntgad och då syntes det under armarna att personen använt aluminiumdeodorant. Lite läskigt, tycker jag!

  • Oj, ingen aning! Står det på? Otäckt…

 • Har man aldrig provat en tubmaskara bör man införskaffa en direkt verkligen, även om man inte känner något direkt behov av det. Känner man inte att man behöver är det mest för man inte inser hur *oerhört* bra de är, åtminstone till vardags.
  De har bara två nackdelar en vs “vanlig” och en vs vattenfast, de är inte fullt så bra på volym som riktigt bra “vanliga” volym varianter och de är inte lika bra på att hålla totalt fixerad snygg böj från fransböjare som vattenfasta är. I allt annat slår de med hästlängder. Köp!

  Försök dock aldrig tvätta bort en sådan med olja, då kommer du få ett smet som är svårare än svårast att ta bort, mycket värre än någon slags vattenfast du någonsin stött på. Varmt vatten eller icke oljebaserade removers är det som gäller. (det enda jag funnit som slår varmt vatten i snabbhet att ta bort är är Clinique’s Naturally Gentle Eye Makeup Remover då man slipper de få sekunder man bör hålla varma vattnet på fransarna för att tuberna ska “svälla” och glida av).

  Önskar de gjorde den där deon även i deras andra dofter i samma serie, föredrar “Fresh Blossom” varianten.

 • De här tempererade visst e det bra:-) Smidigt

 • Va härligt att du tagit dig ut och slippa “husfrossa”, hoppas du shoppade loss lite 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »