Sminkrea är bra

2014-06-24 8:38     1 Kommentar    Kategori: Shopping

Estée Lauder Double Wear Mascara

Det börjar bli klibbigt och klumpigt i min mascara – dags för ny. Jag handlar alltid en mascara som tvättas bort med 38° vatten.

Estee Lauder är min favorit, double wear mascara heter den (jag minns aldrig, fick googla fram vilken det var).

Har kört även Kanebo nu senast och några gånger innan, men den blir det verkligen klumpar av på ögonfransarna…. inte så kul! Jag behöver inte testa den igen känner jag, ändå är det oftast den jag blir rekommenderad när jag ber om en mascara som man tvättar bort med varmt vatten. Den kanske var först med konceptet, jag vet inte.

Men fördelen annars är just när man tränar mycket, eller ska på något som kanske framkallar tårar (bröllop tex) så är denna jätteskön, den rinner ALDRIG! Har använt 38° mascara i många år nu.

Skulle ut och shoppa på lite sminkrea nu (via nätet) men då fanns inte min mascara… Dock blev det lite annat smått och gott!

 

Jag har en son som fyller 21 (om en månad), en dotter som fyller 10 (på torsdag) och en dotter som fyller 18 mot slutet på sommaren. Alla gillar doftpresenter. På Beauty planet brukar jag passa på att handla när det är rea, annars gillar jag Kicks för personlig service… Många ggr blir det flygplatsen, men inga resor på gång tyvärr!

Schwarzkopf OSIS Dust It 10 g

Den här från OSIS (Only sold in salons) är verkligen magiskpulver, både stora tjejen och jag gillar starkt.

Har den alltid med i necessären. Man pudrar över lite ‘dust’ och sen gnuggar man lite, brukar va i hårbotten och lite längre bak uppe på huvudet (men så svårt att förklaraa) hur som helst behöver jag lite volym där, denna gör alltid susen.

Han den med även i handväskan och en hemma i lådan (liten och nätt, fast jag har även en stor handväska).

Brukar ge bort den till sonens flickvän som present med. BRA pris, är dyrare på stan kan jag säga!

Annars är jag mycket för att själv gå och dofta och känna på produkter ‘live’ i affärer. Men ibland beställer jag via nätet, oftast bara säkra kort som jag vet är bra och som jag gillar sedan tidigare!

Handlar du mycket via nätet?

Nu passade jag på här iaf, ÄLSKAR REA!!!

Har du några favorittips som finns här på REA?

Tipsa gärna om något du verkligen gillar och vet är bra! Jag älskar personliga tips… 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Jag har också “pulvret” hemma och jag använder det nu och då. Jag tycker att mitt hår blir flygigt och statiskt av det (speciellt på vintern). Upplever du samma sak?!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »