Koriandersallad (eller persiljasallad)

2020-08-03 20:31     Kommentera    Kategori: Sallad

Jag tänker alltid att det är kul att piffa till mina sallader. Jag tycker sallad är så gott som tillbehör till maten, i all enkelhet med en god olivolja och lite ekologiskt vinäger. Att ha blandade blad i all sin ära, men det som gör piffet är att ha i en knippe favorit ört. Min är koriander, dottern fixar inte koriander alls (antingen så älskar man det eller hatar det) – så är hon hemma blir det persilja istället. 

Blandade blad, ruccoloa är också gott i lagom mängd, lite rödlök, tomater om du så vill och sen en knippe hackad koriander. Blanda runt och servera med den enkla dressingen. 

Supergott, sommrigt och fräscht!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »