Vilken dag… Frukost på gymmet – bara början

2010-03-07 17:40     Kommentera    Kategori: Resor

Vilken perfekt söndag! Upp tidigt och frukost på gymmet! Körde ett ‘body conditioning’ pass. Det skulle ha varit step men passet var utbytt – synd! Men detta pass var oxå bra, dock mer styrka än kondition. Härligt att träna tidigt på en söndagsmorgon!

Det blev även en ‘wheat grass shot’ – dock inte apelsinen till 🙂

Sen var vi till Stellenbosch på en sen Söndagseftermiddags lunch! Härligt värre! Buffé med en massa godsaker! Och ett enormt bord m efterrätter…. Chokladkakan såg ut ‘to die for’ – men jag bara tittade och fottade… Alla andra njööööööt av kakan 🙂 och jag njöt av ostarna 🙂 mums!
Dock tycker min far o fru att äta som jag gör att nästan slöseri på pengar när man är på så fin restaurang – men min fråga var ‘varför då’ – vad missar jag? Potatis? Ris? Efterrätter? – det spelar ingen roll! Jag äter ju det goda (enligt mina smaker)! De tycker jag skall ‘unna’ mig iaf när vi är på restaurang! Varför skall detta vara så svårt att förstå! Ja ja… 🙂 Mysigt var det och gott med!

Vingården heter ‘Sylvanvale’ en liten gård med otroliga vyer!

Väl hemma blev det en kvällsdopp i poolen! En dag med 40

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »