Så här gick resan hem:

2011-03-24 18:33     Kommentera    Kategori: Resor

Vi lämnade i god tid fina Fish Hoek¸ den stadsdel där min far bor! På vägen till flygplatsen skulle vi besöka en ‘Organic market’ som är bara på onsdagar. Det var riktigt mysigt och god mat kunde vi handla och äta innan vidare färd mot flyget!

Jag tog en kycklingcurry gjort endast på grädde och currykryddor!

Så himla gott! Dottern fick en hamburgarbiff – grillad på plats. Mums!

Därefter var det flygplatsen som gällde! Planet gick 22.30 så vi hade gott om tid. Skönt.

Frukosten på planet var ‘ok’… ?gg¸ SA-kött korv och bacon¸ jag fick lite extra smör oxå! Vi landade i London kl 10.20 och då köpte vi kaffe med GR?DDE på Starbucks och varm mjölk till dottern!
06523br>Planet London – Stockholm ingick det ingen mat! Allt man ville ha¸ tom vatten så gällde stora plånboken! Tur jag hade en wraps med 🙂 !

Framme i Stockholm blev det expresståg till centralen och tåg hem till Karlstad! Hade lite macadamianötter i väskan och åt dessa då!
NU gott folk börjar arbetslivet. Direkt!

In med väskorna¸ skriver snabbt detta inlägg och iväg för att fixa till min monter på Barnmässan i Karlstad! Där skall jag vara i 3 dagar…. Cheerio 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »