Kaffe med utsikt

2011-03-14 6:57     Kommentera    Kategori: Resor

Jag njuter av soluppgång¸ värme¸ kaffe och utsikt. Jag känner en enorm kontrast till livet ‘hemma’ just nu. Men så är det med semester.

Igår träffade jag några som vill så gärna att jag skall hålla i en kurs här! Den ena tjejen sa: ‘ALLA jag känner är tjocka¸ jag har nog inte en smal kompis.’
Och jag håller med¸ inte just om det men oj vad många överviktiga det är här i CT. Det liknar USA både i hur folk ser ut och framförallt dessa (dåliga) matvanor. Barnen går runt med läsk hela tiden¸ det äts godis och bakelser konstant. Det är skrämmande. Jag inser snabbt hur otroligt medvetna och bra Sverige är vad gäller kost och kostvanor.

?ven alla Svenskar som INTE äter LCHF så klart¸ där är folk så mycket mera medvetna! Hoppas bara inte det går åt samma håll som här¸ men det tror jag inte. Dom jag träffade igår har tex inte hört talas om ‘lördagsgodis’! Barnen dricker ALDRIG vatten sa mammorna¸ det händer inte.

Men nu skall vi vidare och äte frukost på en vingård… Tjingeling so long 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »