De ‘stora’ vill sitta med oss :)

2012-05-10 0:32     Kommentera    Kategori: Resor


Jag sprang på John Briffa (läkare och Englands stora low carb bloggare) i hissen. Han är så cool, en enkel och beskrivande ord för honom. Vilken männsika – kul att prata med. Han frågade om han kunde komma och sitta vid vårat bord för det var absolut det bästa bordet på hela båten! Hihi, så kul!

Så när kaffet serverades så kom han bort till oss och blev sittande. Intressant person, väldig alternativ i sina behandlingar – mycket spännande att höra om hur han gör med patienter.

Jag återkommer mera om alla föreläsare längre fram då jag har bättre med internetuppkoppling. Ni ska få höra om deras föreläsningar.

En annan mycket trevlig och sympatisk forskare/läkare är Eric Westman. .

.
Vi har pratat en hel del och han gav mig mycket bra och positiv feedback på min föresläsning. Han hoppas verkligen att min bok kommer ut på engelska, och om jag ville så kunde han skriva recommendationer till engelska förlag! Gulligt! Folk är så vänliga här…

Nu är det solnedgång, och ett glas vitt! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »