LCHF alternativen fortsätter
Det finns många alternativ som är bra inom LCHF och Banting här i Sydafrika. Jag blir så imponerad. Här köpte jag något vi kallar för rusks, som är ett hårt och fyrkantigt ‘fikabröd’… Inte kaka men inte bröd. Typisk att just doppa i kaffe eller te. Vanligtvis lite söta. Nu fanns ett alternativ inom LCHF som jag köpte med hem till pappa o hans fru som gillar sina ‘rusks’. Men när jag läste närmare på etiketten (och när jag nu smakade i morse) så ser jag att det är ju sötad (missade det när jag köpte dessa!) med isomalt som är ett sötningsmedel.
MEEEEN så trist! Varför liksom… Och alla bakverk, det känns som det blir mera likt USA vad gäller Low Carb där, att allt, ALLT det söta ska man kunna ha kvar fast man inte använder mjöl i maten.
Jag kollar vidare på vad som finns, det är ju jättespännande för i alla butiker finns det många LCHF alternativ och även på restauranger…