Lunch med Resistent stärkelse, skapar diskussioner

2018-08-09 15:40     Kommentera    Kategori: Resistent Stärkelse

Snabbmat verkligen, gott och mättande. Ja jag vet ni är flera som reagerar och blir upprörd att jag använder mig av röd linspasta och även bönor. Men jag resonerar verkligen att det viktiga för mig, och som är A och O, är att mitt blodsocker inte höjes pga det jag äter. Ett förhöjd blodsocker ger insulinpåslag som är fettinlagrande. Samt att det ökar sötsug och småätande mellan måltider. MEN med resistent stärkelse så blir det inte så, DÄRFÖR funkar bönor och rödlinspasta för min del.

Många gånger när jag har skrivit om detta har jag fått både kommentarer men framförallt mail av människor som tycker att jag är inte följer LCHF längre, eller att jag vet inte vad jag snackar om, eller att jag har gjort de besvikna….

Alla kan vi tycka olika och kroppen kan även reagera olika. Bara för att jag (och många andra) har tillsatt resistent stärdelse innebär inte det att jag inte följer LCHF. Jag tänker att jag behöver se utan för boxen ändå, när nya rön och forskning dyker upp. Annars blir även jag precis som Livsmedelsverket, går i samma gamla spår utifrån vad jag lärde mig för 10 år sedan utan att vara öppen till forskning och utveckling.

Idag gjorde jag denna tonfiskpasta, så var supergod, enkel och snabblagad

2-3 port
1 paket kokt röd linspasta, Kung markatta1 burk tonfisk i vatten, avrunnen
1 gul lök, hackad
2-3 dl majonnäs
2 dl bönor, ekologiska

Blanda ihop i en skål! Servera med en sallad eller lite kokta grönsaker. Nu hade jag inget sånt eftersom jag är på båten över dagen och tog det som fanns i skafferiet typ.

 

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »