LCHF grillmarinad: Lime & chilli

2011-04-21 6:55     2 Kommentarer    Kategori: Grilla, Recept


Till 5 karré eller 5 kycklingfileér eller annat kött.

1¸5 dl kokosolja
1 dl rapsolja
1 lime¸ rivetskal och saften
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk torkade chilli (finns i kryddburkar)
Flingsalt¸ svartpeppar
2 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap

Blanda allt i en påse. Lägg ner köttet och låt marinera en stund¸ gärna över natten. Men det går bra att göra även direkt innan grillning. Pensla på köttet under grillningen.

Gott! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Låter som en fräsch och god mariand, det tackar jag för.

    • Varsågod! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »