LCHF/Paleo Lammköttbullar m kapris och dijon

2020-12-23 13:00     1 Kommentar    Kategori: Julmat, Kött / Fläsk / Korv

I år har min man Anders gjort julköttbullarna. På ekologiskt lammkött (alltså på riktigt så otroligt goda!). Vi provsmakade några som vi flamberade ytan på bara, mumma delux. Då jag äter AIP så är receptet anpassad efter det, så inget peppar, chili eller andra kryddor eller ägg. Dessa kan så klart tillsättas om så önskas.

Julköttbullar på lamm (AIP anpassad)

1 kg lammfärs
50 g kapris, finhackad
1 msk dijonsenap
salt

Gör så här:

Finhacka kaprisen, och blanda den med färs, senap och salt. Rulla till köttbullar och stek i kokosfett (smör om du tål mejerier). Vi gillar när de inte är helt genomstekta utan lite medium och saftiga. 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »