Snabb saltgurka – snabbsaltad! SOCKERFRITT

2020-07-12 8:36     1 Kommentar    Kategori: Grönsaker / Sallad

Jag fick tips av en god vän nu när vi är ute på båten. Att lägga in egen gurka, så sjukt gott. Jag tar några (4-6 st) snackgurkor nu innan jag hittat Västeråsgurka och pickar den lite runt om med gaffel. Sen lägger jag i en fryspåse med 1-2 msk salt och 1/2 knippe färsk dill. Knyter ihop och lägger i kylen över natten. Den är klar nästa dag och står sig dessutom i flera dagar i kylen. Gott till ost, rostbiff eller som tillbehör till middag. 

Nu kör vi detta dagligen. Supergott!

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Tack för tips odlar egen och det blir alltid för mycket. Lägger in för vintern men detta ska testas. Tack

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »