Smörstekta brysselkål

2013-10-20 17:10     2 Kommentarer    Kategori: Grönsaker / Sallad

20131020-164747.jpg

Rensa brysselkålen på de yttra bladen. Smält rikligt med smör i en panna eller kastrull. Dela brysselkålen i halvor och och fräst i smöret i ca 5-7 minuter. Otroligt gott och passar till vad som helst egentligen! Kyckling, fisk, kött…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • går det att göra med fryst brysselkål? ska man tina den först och isåfall hur?

    • Vet faktiskt inte, kanske… Bara att testa 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »