Rostat grönkål m salt o chili

2017-08-25 9:42     2 Kommentarer    Kategori: Grönsaker / Sallad, Mellanmål / Snax / Fika

Ett het tips! Grönkålschips, perfekt fredagsmyssnax!

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 180 grader.
  2. Skjöl o torka grönkål.
  3. Rensa bladen från stjälken.
  4. Lägg kålen i en fryspåse och häll på olivolja och kryddor (salt, peppar, chili t.ex).
  5. Stäng igen påsen och blanda väl.
  6. Lägg upp kålen på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
  7. Rosta i ugnen i 5-10 min, håll uppsikt då det går fort!
« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Nu va rä väl fasen om jag inte ska rosta grönkål, har läst om det så många gånger men inte blivit av, det här tipset låter ju superspännande. Tack!

    • Det är sååååå gott verkligen! Bara att fixa! Lätt som en plätt! Berätta sen vad du tycker! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »