Romanescogratäng

2013-10-21 12:00     Kommentera    Kategori: Grönsaker / Sallad

20131020-205540.jpg
1 romanescohuvud
2 dl crème fraîche
1 dl vispgrädde
1 ägg
1 gul lök skivad
2 dl riven ost
Salt o vitpeppar

Dela romanescon i mindre bitar, lägg i en kastrull o täck m vatten. Salta o koka i 7 min.

Häll av vattnet o lägg över i en smörd ungsform. Blanda ihop resten av ingredienserna och häll över romanescon. Gratinera i ugnen ca 30 min, 180 grader C.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »