LCHF förrätt: Spetspaprika fylld med bacon- & gräslökskräm

2013-02-10 15:00     5 Kommentarer    Kategori: Förrätter, Grönsaker / Sallad

LCHF förrätt som var riktigt god!

IMG_6813

4 portioner

1 pkt bacon
1 msk smör
1 knippe gräslök
2 dl smetana (eller creme fraiche)
3 soltorkade tomater
salt, vitpeppar,
1 pressad vitlöksklyfta

Smält smöret i en stekpanna, hacka bacon smått och stek den krispig i smöret. Hacka gräslöken och tomaterna och blanda allt tillsammans. Dela och kärna ur 2 spetspaprikor och fyll halvorna med baconkrämen. Garnera med några strån gräslök.

IMG_6790

IMG_6810

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

5 Kommentarer + Kommentera

  • kan man steka el ugnsbaka paprikan lite lätt?? gillar inte rå paprika, men detta lät så gott så jag vill gärna prova 🙂

    • I Spanien är det vanligt med grillade (och ibland inlagda) paprikor med färskostfyllning. Det är gott, så prova du att baka paprikan innan! 🙂

  • Ja men det där lät verkligen helt ok 😀 Måste jag testa nån gång 🙂

    • Jättegott var det! 🙂

  • Mumsigt! Måste testas!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »