LCHF förrätt: Spetspaprika fylld med bacon- & gräslökskräm
LCHF förrätt som var riktigt god!
4 portioner
1 pkt bacon
1 msk smör
1 knippe gräslök
2 dl smetana (eller creme fraiche)
3 soltorkade tomater
salt, vitpeppar,
1 pressad vitlöksklyfta
Smält smöret i en stekpanna, hacka bacon smått och stek den krispig i smöret. Hacka gräslöken och tomaterna och blanda allt tillsammans. Dela och kärna ur 2 spetspaprikor och fyll halvorna med baconkrämen. Garnera med några strån gräslök.
kan man steka el ugnsbaka paprikan lite lätt?? gillar inte rå paprika, men detta lät så gott så jag vill gärna prova 🙂
I Spanien är det vanligt med grillade (och ibland inlagda) paprikor med färskostfyllning. Det är gott, så prova du att baka paprikan innan! 🙂
Ja men det där lät verkligen helt ok 😀 Måste jag testa nån gång 🙂
Jättegott var det! 🙂
Mumsigt! Måste testas!