LCHF blomkåls-stirfry
Blomkålsfräs – otroligt gott och enkelt
2 port
1 blomkålshuvud, grovt riven
1 stor lök, hackad
5 champinjoner, skivad
100 g smör
Tillbehör (kan uteslutas beroende på om du vill ha blomkålen som grönsakstillbehör eller hel måltid):
Välj mellan tex:Bacon
Räkor
Kycklingbitar
Köttigt korv
Strimlad biff
Smält smöret i en stekpanna och stek löken. Tillsätt champinjoner och fräs med en stund, tills krispig konsistens tycker jag är gott. Lägg i blomkålen och blanda. Det kan behövas tillsätta mera smör (inte vara blyga)! Salt och peppra och häll i worcestershiresås.
I en seperat stekpanna, smält smör och stek det tillbehör du valt. Blanda sedan ihop allt. Servera gärna med smetana/creme fraiche. Super gott och eneklt!
(Tack Majaslchf på instagram för inspirationen till receptet)