Blomkålsris

2011-06-30 14:11     Kommentera    Kategori: Grönsaker / Sallad, Tillbehör

Blomkålsris

1-2 blomkålshuvuden

Kokande vatten

50 g smör

salt och vitpeppar

 

Riv blomkålen på den grova sidan på ett rivjärn.  Koka upp rikligt med vatten.  Häll blomkålen i det kokande vattnet och koka i 1 min.  Häll över i durkslag och låt rinna av.  Lägg upp i serveringsfat, blanda i smöret så det smälter in.  Salta och peppra.

 

Jättebra till grytor!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »