“Lambracks” – som blir lammkotletter

2020-07-18 18:34     Kommentera    Kategori: Grilla

 

Flera gånger har vi köpt ett gäng lamb-racks och skurit isär dem för att sedan steka i smör eller grilla på grillen. Gillar du lamm så är detta fantastiskt gott. Det viktiga är att se till att alla tillbehör är klara när du ska börja tillreda kotletterna – för det går så fort! Jag gillar lite blodigt och saftigt så ca 2 minuter på varje sida – sen är det klart. 

Kryddor

Salt, peppar, pressad vitlök och färsk rosmarin.
Detta gnuggar jag in i köttet innan tillagning, lime är också gott att ha med om du gillar det.

Sen bara att servera!
Svampsås är gott till, eller grädde i samma stekpanna efter stekning och sallad och/eller blomkålsmos!

Sjukt gott!

ÄLSKAR LAMM!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »