Smörstekt rödlöks-äggröra
Toppen till en lätt lunch, sen frukost eller kvällsmål!
Smält 100g smör i en stekpanna. Dela en rödlök och fräs en kort tid i smöret. Blanda lätt ihoå 4-5 ägg med 2 msk grädde, salt och peppar. Häll äggblandningen i stekpannan och rör runt hela tiden tills äggen stelnar. Riv över en stark och god ost, jag tog cheddar! Riktigt gott och smakrikt.
PS låt inte smöret och löken stekas för länge, då blir smöret brunt och utseendet på äggröran blir inte så rolig, även om smaken är den samma…DS
Mina nya tallrikar bara älskar jag! Snyggt att servera så här i en djup skål tycker jag!
Vart har du förresten köpt dom tallrikarna?? Är på jakt efter nya och dessa va ju så fina!
Visst är de underbara! Love them… Har soppskålar, muggar och assietter i samma! Märket är Toscana finns på bla Mansion… http://www.toscanarba.se/index.html
Igår gjorde jag min bröstoperation. Då jag vaknade upp serverades polarvetesmörgås, saft, melon och kexchoklad! Medtagen av narkosen åt jag mackan och melonen men tro om min mage gjorde protest, fy va ont jag fick många timmar efter. Nu ligger jag och väntar på hotellfrukost och då är det äggröra, bacon, smör och ost som väntar! 🙂
Men oj! Katastrof att bli inlagd inom sjukvården! *RYSKER*! Krya på… 🙂
Hur många portioner?
Ca två portioner… 🙂
Måste vara super till en bit rökt böckling/nakrill!
Ja det lät ju togg!