Torsk i ugn med fetaost- & soltorkade tomater
4 portioner
4 toskfileér
100 g smör
1-2 gul lök
8 st soltorkade tomater
1 dl fetaost
paprikapulver
salt och vitpeppar och lite svartpeppar
1 tsk ingefära (krydda)
4 tsk dijonsenap
4 tsk tomatpuré
3 dl creme fraiche
2-3 dl vispgrädde
Värm ugnen till 180°C
I en ugsnform fördela smöret i botten och lägg sedan fisken i formen. Fördela övriga ingredienser runt om fisken. PÅ varje filé lägg en tsk dijonsenap och en tsk tomatpuré. Fördela även creme fraiche runt om och häll över grädden.
Grattinea i ugn i 20 minuter. Ta ur ugnen och strö över den rivna osten, gratinera ytterligare några minuter tills gratängen får fin färg. Jättegott!
Servera gärna med kokt broccoli!