Fiskgryta med tomat och ägg

2011-02-28 13:01     3 Kommentarer    Kategori: Fisk

1 paket fisk (vilket som..)fiskgryta

50g smör

2-3 dl vispgrädde

3-4 msk dijonsenap

2 msk majonnäs

cayenne peppar

örtsalt

5 ägg

3-4 tomater

Stek upp fisken lite, häll på grädden.  Lägg i senap, majonnäs och kryddor.  Koka upp låt småkoka i ca 10 min. Koka äggen för sig, skala och skär i småbitar.  Hacka tomaterna.  Mot slutet på kokningen så häll i tomater och ägg och rör om.
Servera!  Jag serverar på lite salladsblad! Gott! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Är detta ungefär för 4 personer? Är ny i detta med lchf

    • Ungefär så! 😉 3-4 port!

  • Är ofta inne och läser din blogg,blir alltid lika inspirerad hittar alltid nya spännade och framför allt goda recept.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »