Te och sötsug

2017-02-01 12:36     Kommentera    Kategori: Dryck

IMG_7761

Nu när jag är snuvig och tjock i bröstet så gillar jag verkligen att dricka te. Gärna med färskriven ingefära och lite pressad citron.
Favoritte är alltid Sydafrikanska rooibos och även ett annat Sydafrikansk (som inte går att få tag på här i Sverige) men det är Five Roses – den är så god.

Det här med smaksatt te (frukt, bär, vanilj) är inget för mig och inte hellter något jag rekommenderar för den som vill äta en strikt LCHF kost. Jag vet flera som blir väldigt triggad av dessa smaksatta tesorter – triggad till att äta och får ökat sötsug.
Min rekommendation är att hålla dig till vanliga och rena tesorter, grönt, svart eller rött-te men utan en massa smaksättningar.

Jag har sett att det finns mängder med smaksatta Rooibos-teer, men det är inte Sydafrikansk. Rooiboste i Sydafrika är utan tillsatt smaksensationer – utan rent och äkta – te!

Hur upplever du te med smaksättning?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »