LCHF cheesecake med nötbotten och bär

2010-08-27 6:35     2 Kommentarer    Kategori: Bakverk/Desserter

Till en cheesecake

Pajbotten:

2-3 dl hackade nötter

1 tsk kanel

1 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)

2 dl kokosflingor

100g smältsmör

Blanda och tryck ut i en pajform.  Grädda i ugn i 175° i 5 minuter.

Fyllning:

300g philadelphiaost

2 ägg

1 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)

1 dl kokosflingor

Vispa ihop och häll i pajskalet.  Grädda ca 30 minuter, 175°.

Topping:

2 dl créme fraiche

Bär

Vispa och bred över den kalla kakan.  Garnera med bär.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Jag är allergisk mot nötter. Kan jag ta mandel istället?

    • Hej Annika! Det tror jag helt klart att du kan! Enjoy! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »