LCHF Svartvinbärsmousse

2011-02-13 16:20     Kommentera    Kategori: Bakverk/Desserter

4 Portioner

4 dl svartavinbär 2 gelatinplattor 1 tsk vaniljessence/arom 4 dl vispgrädde

Följ anvisningarna på gelatinpaketet. Koka vinbären i en kastrull i ca 10 min. Mixa den slät. Rör ner gelatin och vaniljarom i de varma bären. Svalna. Vispa grädden o vänd ner den i vinbärsblandningen. Ställ kallt i kylen i minst 2 timmar. Servera när den har stelnat.
Kan ställas in i små skålar/vinglas eller i en stor skål… Serveras med vispad grädde och dekorerade med en bit 85% choklad.

(Passar även att andvända sig av oopsies o lägga upp en klick mousse på varje precis innan den skulle serveras. Dekorera med björnbär! Jätte jättgott!)

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »