LCHF alla hjärtans dags choklad – med sting
Denna heter kärlekspinne… Passar bra idag, på alla hjärtans dag!
Chokladpinne / Kärlekspinne (gott att doppa i kaffe t.ex)
6 st
200 g mörk choklad (minst 70 % gärna 90 %)
1 röd chili
- Smält choklad över vattenbad. Rensa och finhacka chili och blanda den med chokladen.
- Häll upp i ett iskubsflak (min var hjärtformad).
- Låt stelna lite i kylen.
- Sätt sedan i en träpinne eller glasspinne i varje chokladkub/chokladhjärta. Håll koll så att pinnen står rakt upp medan chokladen stelnar.
TIPS! Variation på detta kan vara att hacka nötter, kokosflingor, ekologisk vaniljpulver eller gojibär. Pinnen är god att doppa i
kaffe eller i en mugg med varm mjölk till barnen.
Ha en fortsatt hjärtlig dag! Kärlek till er, lite extra så här…. <3 <3 <3