Ord på vägen…

Inspiration – Vikt
Vikten kan ha stor betydelse genom livet. Att alltid drömma om att vara smal, eller längtan efter den känslan att vara smal kan vara enorm, och ändå så svår att nå.  Många gånger kan det kännas som en omöjlighet.
Lycka för många symboliserats med att kunna handla kläder i en vanlig butik, att kunna använda stövlar som passar utan att vaderna är för stora och att kunna leka fritt och aktivt med ens barn utan att begränsas av en överviktig kropp.
Att nå dit, att vara smal innebär inte att  ”släppa loss” med kosten.  Att tappa fokus på kosten & hälsan kan göra att vikten kommer börja gå upp igen. Istället fokusera på de egna självuppsatta villkoren.  Då försvinner behovet och viljan att äta osunt.

Inspiration – Träning
DSC04763Träning är en viktig del av livet. Livsviktigt helt enkelt!
Träning är dock inte nödvändigt för att minska i vikt. Det behövs inte långa, tuffa träningspass men däremot behövs det alltid ett visst mått vardagsmotion. För att må så bra som möjligt behövs ett liv med balans mellan rörelse, välmående och kost. Med detta mår man som bäst!

Fördelar med träning:

Ökad glädje. Ökad energi. Ökad känsla av att vara pigg. Förbättrad sömn. Skelettet stärks. Inspiration till att göra bra matval. Ökad hälsa. Ökad styrka. Förbättrad självförtroende. Ökad välmående.