Nu har jag gjort det – NLP utbildning beställt!

2015-01-19 11:29     1 Kommentar    Kategori: NLP

Jag har tänkt det i många år, men inte kommit längre än tankestadiet. Allt har sin tid och stund. Och nu är det dags!

Jag ska gå en NLP utbildning! Det känns stort, maffigt och jag är överlycklig…

nlpj

Vad är NLP kanske du undrar?
NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering och är en samling modeller och tekniker som används för att  förstå och förändra tanke- och beteendemönster.
Neuro handlar om vår hjärna och hur vi samlar och bearbetar information samt hur vi använder våra sinnen.
Lingvistisk står för språket. Både det verbala och det icke-verbala (det vi tänker).
Programmering refererar till våra invanda tankemönster och beteenden – medvetna som omedvetna – och hur detta påverkas av våra värderingar, uppfattning om världen och vilka vi anser oss själva vara (vår identitet).

NLP ger oss kunskap om hur våra tankar påverkar vårt språk och hur detta i sin tur påverkar hur vi beter oss och vilka resultat vi uppnår. Under en NLP-utbildning får man med sig verktyg för att själv kunna förändra och/eller förstärka dessa beteenden och resultat.

NLP Practitioner, som är grundutbildningen inom NLP, är en perfekt utbildning för den som är verksam inom ledarskap, HR, försäljning, projektledning, kommunikation, coaching, som lärare, egen företagare, medmänniska och mycket annat.

Jag är såååå peppad och längtar tills start om några veckor! Andreas Kullberg har jag hört föreläsa vid ett par tillfällen tidigare och blir alltid lika imponerad av hans kunskap och passion samt hur kan får med humor och erfarenheter i det han förmedlar.Jag kommer dela med mig och skriva om utbildningen här på bloggen under dessa månader… Ska bli kul och hoppas jag kan även inspirera er framåt!Kramar…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Det skulle man behöva gå på!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »